Budowa cmentarza w Fordonie przy "Wiatraku"

Luźne rozmowy. Wszystko o wszystkim.
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

Re: Budowa cmentarza w Fordonie przy "Wiatraku"

Post autor: GrapHite »

szkieletor999 pisze:Czas zamknąć temat !.

i tutaj forumowicz ma słuszną rację
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
krajan
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Post autor: krajan »

No niekoniecznie, co to za samowolka? :D

Chyba moderator powinien podjąć decyzję. Zresztą temat odżywa po wypowiedziach autora wątku.
Awatar użytkownika
Ewing
Admin
Admin
Kontakt:

Post autor: Ewing »

krajan pisze:Zresztą temat odżywa po wypowiedziach autora wątku.
.
No właśnie. Jakby nic się nie działo, to może i bym zamknął. Z drugiej strony pytanie po co?
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

temat budowy cmentarza w tym miejscu został już wyczerpany i wyjaśniony, reszta jest nie na temat. Autor wątku prosi o zamknięcie tematu - jaka tu samowolka?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
krajan
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Normalna samowolka, w regulaminie nie ma zapisu dotyczącego zamykania dyskusji na życzenie autora. Temat przepadłby z kretesem, ale szkieletor ma rozdwojenie jaźni. Pisze żeby zamknąć temat a po kilku dniach dodaje posta, że musi podzielić działkę.
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

krajan pisze:Normalna samowolka, w regulaminie nie ma zapisu dotyczącego zamykania dyskusji na życzenie autora. Temat przepadłby z kretesem, ale szkieletor ma rozdwojenie jaźni. Pisze żeby zamknąć temat a po kilku dniach dodaje posta, że musi podzielić działkę.

powinien założyć nowy wątek :
"Moja działka na górkach"
:roll:
szkieletor999
brak

Post autor: szkieletor999 »

Piszę na inny temat bo mnie prowokujecie . Temat o cmentarzu już się wyczerpał , więc można zamknąć temat ale to sami zdecydujcie .
krajan
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Przestań mówić że jesteś prowokowany, bo sam to zacząłeś. Dla przypomnienia:

viewtopic.php?p=36452#p36452

Temat umrze śmiercią naturalną jak przestaniesz robić szum.

AVE!
szkieletor999
brak

Właśnie założyłem nowy temat .

Pozdrawiam .
faraon165
brak

Post autor: faraon165 »

szkieletorze999
Czereśnie jadłem jakieś 20 lat temu, a na imię mam Krzysztof i nie były one z twojej posesji. Piszesz tu frazesy jakbyś był świętym tureckim, który nigdy nie zrobił czegoś głupiego i nierozsądnego zachowujesz się jak byś nigdy nie chodził , chadzał na "pachtę" z paczka kolegów.
A na twojej posesji swego czasu z druzyną , zastępem robiliśmy ogniska , a i rozegraliśmy pare meczy na polu za ruinami (dziś jak tam chodze to dziwię się jak mogliśmy tam grywać , w takich nierównościach ) dopóki teren nie został zaśmiecony przez nieodpowiedzialnych pijaczków i wąchaczy kleju.
ogrodzenie terenu to swięte prawo własciciela i nic nam do tego, ale dziwnie będzie chodzić koło ogrodzonej górki na którą sie wchodziło przez prawie 30 lat. Co do ogrpodzenai terenu to powodzenia widziałem zaplecze i wozenie zwiru w misce na skuterze,tym sposobem trochę to zajmie czasu.
Jesli swoimi wpisami tutaj i działaniami w terenie prubujesz stworzyć atmosferę publicznego nie zadowolenia i w ten sposób wymusić na mieście wykup terenu to nie tędy droga, (droga której defakto nie masz i dojazd któy wydaje mi sie zrobiłes bez zgody ZE i w niezgodzie z przepisami , które wyżej zacytowałem), jak pisałem najpierw geodeta , podział działek i przekwalifikowanie ich na budowlane ( co w mojej opinii będzie trudne (druty wys nap., niwelacja terenu) potem sprzedaz. Powodzenia , nikt tu nie wypowiada sie z zawisci do Twojej osoby wielu pisze bo czuje się jak wyrawny do tablicy w wyniku twoich dzialań w necie i "przyrodzie".
szkieletor999
brak

Koniec tematu
Ostatnio zmieniony piątek, 14 cze 2013, 19:13 przez szkieletor999, łącznie zmieniany 2 razy.
Robert Grochowski
brak

Post autor: Robert Grochowski »

Apeluję do Admina o zamknięcie tego żenującego wątku
,,Powiedziałem im również, aby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są nam potrzebne" - Kurt Vonnegut, Rzeźnia numer pięć
Zablokowany