Kolory grup

Masz problem rejestracją na forum lub masz inny problem z forum? Napisz na pewno pomożemy
Albi
brak

Kolory grup

Post autor: Albi »

Aleks co się stało z kolorami grup na forum?
aleks
BSMZ Bunkier

Re: Kolory grup

Post autor: aleks »

W gronie administratorów podjęliśmy decyzję o niewyróżnianiu nikogo.
Jesteśmy bardzo małym forum i chyba nie ma potrzeby dzielenia włosa na czworo.
Lidka
brak

Post autor: Lidka »

Teraz jak już w końcu byłam na zielono i czułam się jakbym doznała wtajemniczenia :twisted:
Albi
brak

Jeśli grono "administratorów" uznało to za stosowne...
aleks
BSMZ Bunkier

Czy kolega coś chce powiedzieć przez ten cudzysłów?

Lidka, jeśli chcesz, mogę Cię wyróżnić ;)
Jaki kolor sobie życzysz?
Albi
brak

Kolega jeśli by chciał to by powiedział. Nie należy do tych którzy siedzą cicho i jeśli ma coś do powiedzenia to mówi.
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

Post autor: GrapHite »

aleks pisze:W gronie administratorów podjęliśmy decyzję o niewyróżnianiu nikogo.

uwazam, ze takie decyzje powinny byc podejmowane na spotkaniu przy reszcie, a nie oznajmiane dopiero jak ktos zauwazy. czy to juz 'wasze' male forum czy jeszcze stowarzyszenia? :D
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Albi
brak

Albo chociaż zrobić ankietę.
Lidka
brak

Ja żartowałam, ale widzę ze nikt dzisiaj nie ma poczucia humoru. Nic mnie nie obchodzą kolorki, róbcie sobie co chcecie. Jakie to ma znaczenie, ja mam większe zmartwienia.

-- wtorek, 4 sie 2009, 22:47 --

PS Jeśli mogę prosić o kolorek to możne w niedziele lila róż, a w tygodniu błękit paryski :)
aleks
BSMZ Bunkier

No, to już jest eskalacja życzeń ;)
Lidka
brak

Proponuje zrobić na ten temat ankietę :)
aleks
BSMZ Bunkier

To może ankietę, czy zrobić ankietę ;) ?
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

aleks pisze:To może ankietę, czy zrobić ankietę ;) ?

ta :D dobry pomysl :D :D :D
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
BYDZIAK 1958
brak

Post autor: BYDZIAK 1958 »

Krok po kroku poznaję to forum. A pewnie jeszcze sporo mi ich pozostało do zrobienia.Po drodze zdążę przejść na emeryturę. :)
Wcześniej, zastanawiałem się, dlaczego jedni świeca np na zielono... A teraz, na początku przeczytałem, że były tu nawet jakieś 'kolorowe grupy'...
Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21... :shock:
Awatar użytkownika
GrapHite
BSMZ Bunkier

powiem szczerze, że ja nie patrzę na godzinę
Awatar użytkownika
Ewing
Admin
Admin
Kontakt:

Post autor: Ewing »

Taki czas zaciąga się prawdopodobnie z serwera, na którym jest forum i nie mamy na to wpływu.
krajan
BSMZ Bunkier
Kontakt:

Post autor: krajan »

BYDZIAK 1958 pisze:Krok po kroku poznaję to forum. A pewnie jeszcze sporo mi ich pozostało do zrobienia.Po drodze zdążę przejść na emeryturę. :)
Wcześniej, zastanawiałem się, dlaczego jedni świeca np na zielono... A teraz, na początku przeczytałem, że były tu nawet jakieś 'kolorowe grupy'...
Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21... :shock:

Niestety można zmienić jedynie strefę czasową ;)

ucp.php?i=165
Awatar użytkownika
spooney
brak

Post autor: spooney »

BYDZIAK 1958 pisze:Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu. Wciąż wyświetla mi się inny, nie tylko godzina, ale i minuta! Znalazłem gdzieś po drodze nawet podpowiedź, ze mozna to zrobic w 'panelu zarządzania kontem'... klikam i klikam i nic! Mam teraz 14.35 a forumowy zegar pokazuje 17.21...

Bydziaku, szczęśliwi czasu nie liczą, poza tym fajnie że forum ma moc zakrzywiania czasoprzestrzeni :mrgreen:
Awatar użytkownika
bunkier
brak
Kontakt:

Post autor: bunkier »

BYDZIAK 1958 pisze:Ale dotarłem tu, z powodu szukania konkretnej odpowiedzi o ustawienie czasu.

Proszę nie dublować tematów.
viewtopic.php?f=18&t=2179
Lidka
brak

Starzy bywalcy już przyzwyczaili sie do dziwnego czasu na forum. Po prostu żyjemy tutaj w innej czasoprzestrzeni i nikomu do głowy nie przychodzi regulowanie prywatnych czasomierzy na podstawie forumowego zegarka. ;)
ODPOWIEDZ