Zlikwidowany obiekt wojskowy
-
adamrogucki
- brak
Zlikwidowany obiekt wojskowy
Witam. Swego czasu jadąc od strony lotniska w stronę Brzozy ścieżką przez las oczywiście, za radarem był sobie w lesie po lewej stronie drogi jakiś obiekt wojskowy (nawet chroniony). W tej chwili już nic nie ma. Czy ktoś coś wie na ten temat ? Czy może jest jakiś wątek założony w tym temacie - ja słabo szukam i nic nie znalazłem...
To, co niemożliwe wykonujemy natychmiast - cuda zajmują nam trochę więcej czasu.
Re: Zlikwidowany obiekt wojskowy
To był tzw "bomboskład". Temat jest gdzieś dokładnie już poruszony, teraz go nie mogę szukać...
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
-
adamrogucki
- brak
Yes Yes Yes ! Znalazłem... viewtopic.php?f=56&t=2187&p=15375&hilit=bombosk%C5%82ad#p15375 idę po jakiś napój i zagłębiam się w tekst... Nie mogę tylko sobie przypomnieć miejsca gdzie tory kolejowe przechodzą przez ścieżkę Lotnisko - Brzoza...
To, co niemożliwe wykonujemy natychmiast - cuda zajmują nam trochę więcej czasu.
adamrogucki pisze:Nie mogę tylko sobie przypomnieć miejsca gdzie tory kolejowe przechodzą przez ścieżkę Lotnisko - Brzoza...
Przechodziły dawno temu a zostały zlikwidowane bardzo dużo wcześniej jak bombo skład.