Forum Bydgoskiego Stowarzyszenia Miłośników Zabytków "BUNKIER"
UWAGA: W przypadku problemów technicznych z forum lub problemów z rejestracją prosimy o kontakt pod adresem: forum@bsmz.org lub prosimy pisać w dziale "POMOC" (dział ten nie wymaga rejestracji).
Moim zdaniem rangi nie mają sensu (zwłaszcza za ilość postów), chyba, że ustawimy rangi specjalne, które będą nadawane za konkretne zasługi (pomoc stowarzyszeniu, udzielanie się na forum - w sensie fachowych informacji, itp.)
Zerknąłem właśnie na sam dół strony głównej i zauważyłem liczbę 399... Czyli pewnie lada chwila, pojawi się tutaj nowy użytkownik, z okrągłym numerem 400! ...I tak sobie pomyślałem, że warto to odnotować. Choć nie wiem czy to jest właściwe miejsce.
^^^ No ale to jeszcze trochę potrwa. A teraz właśnie pojawił się okrągły '400' ( kamil778) Szkoda, że nie zwróciłem uwagi na swój numer, gdy stawiałem tu pierwszy krok...
BYDZIAK 1958 pisze:^^^ No ale to jeszcze trochę potrwa. A teraz właśnie pojawił się okrągły '400' ( kamil778) Szkoda, że nie zwróciłem uwagi na swój numer, gdy stawiałem tu pierwszy krok...
^^^ Tak, czy siak, gdybym tak nie zwlekał, to miałbym zaszczyt być np. 'ćwierć tysięcznym'...
Ewing pisze:Nie przywiązywałbym wagi do tych numerków ponieważ co jakiś czas robimy porządki na forum i zwłaszcza te wyższe numery potrafią się znacznie zmienić