1. Pogoda dopisała (w sensie nie padało). Mimo obaw o opady deszczu obyło się bez niego.
2. Dopisała także frekwencja osób uczestniczących w zwiedzaniu. Dokładnie co do sztuki to pewnie Spooney napisze
3. Można było spotkać i porozmawiać z ciekawymi ludźmi, którzy interesują się Bydgoszczą i podobnymi obiektami, starszymi, a także tymi bardziej nowszymi jak przykładowa ta zajezdnia.
4. Jeśli ktoś dobrze słuchał, to można było wszystkiego dowiedzieć się od "przewodnika" (wieloletniego pracownika zajezdni). Oprócz niego było jeszcze kilka osób, które albo także tu pracowały lub bardzo interesują się MZK i znają każdy kąt.
5 Było mnóstwo osób fotografujących, więc czekamy na fotorelację. Śmiało można ten wątek zasypać zdjęciami. Ja zrobię to jako pierwszy na zachętę
Chciałem w imieniu organizatorów podziękować wszystkim za udział w tej wycieczce i zaprosić na kolejne imprezy i wycieczki związane z historią naszego miasta (i nie tylko).
Jak już wspominałem pokażę kilka wybranych (na początek) zdjęć mojego autorstwa:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.