strona
strona
Czy ta zacna strona jeszcze żyje w jakikikolwiek sposób...? Miałem dość duży problem,by się zalogować do konta. Pomogli,udało się,ale mam wrażenie,że strona umarła z jakiegoś powodu.Chyba,że się mylę,ale brak nowych wątków,tematów,galerii....???? Jeśli ktokolwiek będzie znał ,proszę o kontakt....
Pozdrawiam,Borys:-)
Re: strona
Są aktywne tematy.
- BYDZIAK 1958
- brak
"strona", - chodzi o 'HP' czy cały 'Bunkier' ?
Fakt, że ruch tu się zmniejszył. Trochę wpłyną na to FB, bo tam jest szersza gama tematów, a to forum jest głównie ukierunkowane historycznie. Ale gdy pojawia się coś ciekawego, to i tu na ogół jest też o tym mowa.
Fakt, że ruch tu się zmniejszył. Trochę wpłyną na to FB, bo tam jest szersza gama tematów, a to forum jest głównie ukierunkowane historycznie. Ale gdy pojawia się coś ciekawego, to i tu na ogół jest też o tym mowa.
Nie wierzę.... Ujajić fajną stronkę,forum regionalno-historyczne na rzecz jakiegoś fb... No trudno.Nie potrzebowałem tego shitu,i myślę,a wręcz jestem pewien,że jakoś przeżyję do kresu swych dni bez tego badziewia.... :cry:
Problem w tym, że nie wszyscy tak myślą... Generalnie to wszystkie fora mają podobny problem. Dodatkowo dochodzi drugi aspekt. Ciężko "odkryć" czy poruszyć nowe wątki bo praktycznie o wszystkich zabytkach i ciekawostkach historycznych tu pisano. To od nas piszących i zaglądających tu zależy jaki jest ruch na forum.borys_p pisze:Nie wierzę.... Ujajić fajną stronkę,forum regionalno-historyczne na rzecz jakiegoś fb... No trudno.Nie potrzebowałem tego shitu,i myślę,a wręcz jestem pewien,że jakoś przeżyję do kresu swych dni bez tego badziewia....
Jednak zdecydowaną przewagą takich stron nad FB jest łatwość w odszukaniu tematu czy wątku. Tam wszystko "spada na dół", ale niestety w demokracji to większość ma rację (nawet gdy nie ma racji).
Wichura,
Usiąść i płakać.... Dokąd ten ciemny lud zmierza....??? Czy ten cały zukerberg na prawde potrzebuje tych wszystkich informacji? No ,ale skoro same mu spływają,to wg maksymy "od przybytku głowa nie boli...."
Usiąść i płakać.... Dokąd ten ciemny lud zmierza....??? Czy ten cały zukerberg na prawde potrzebuje tych wszystkich informacji? No ,ale skoro same mu spływają,to wg maksymy "od przybytku głowa nie boli...."
- BYDZIAK 1958
- brak
W ostatnim czasie pojawiło się tu, na bunkrze, parę nowych osób, jak np Ty, Kaszmir12. Jest też i beatazalbatrosa i kotipies... Zapewne lepiej by się nam wszystkim rozmawiało, gdybyście coś i tu napisali: https://www.forum.bsmz.org/viewforum.php?f=29 Część z nowych forumowiczów, coś tam i co nie co pisze, ale po jakimś czasie chyba zapominają, lub brak im potem forumowej cierpliwości...