Bydgoszcz-Rynkowo
Re: Bydgoszcz-Rynkowo
Tablica odjazdów i przyjazdów stacji Rynkowo, niestety nie można odczytać daty :

- Załączniki
- 

- rozkład jazdy
- DSC05472.JPG (191.59 KiB) Przejrzano 13971 razy

my tu gadu gadu o zakopanych pociągach, a nam tu Rynkowo (budynki internatu/jednostki) wyburzają

"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown

GrapHite pisze:my tu gadu gadu o zakopanych pociągach, a nam tu Rynkowo (budynki internatu/jednostki) wyburzają
Nie tylko internat. Nie ma już stacji Rynkowo
 Kolej ją zlikwidowała. Wczoraj przejeżdżałem przez Rynkowo pociągiem i skład nie tylko, że się nie zatrzymał się. Nie ma peronów, nie ma budynku nastawni... Ekipy rozbiórkowe pozostawiły jeszcze tablicę z nazwą stacji. Po peronie pozostał żółty piach
 Kolej ją zlikwidowała. Wczoraj przejeżdżałem przez Rynkowo pociągiem i skład nie tylko, że się nie zatrzymał się. Nie ma peronów, nie ma budynku nastawni... Ekipy rozbiórkowe pozostawiły jeszcze tablicę z nazwą stacji. Po peronie pozostał żółty piach  I tak umarła kolejna stacja na uczęszczanym szlaku. Choć trzeba przyznać, że ona po likwidacji internatu stacja w środku lasu bez podjeżdżającej komunikacji miejskiej nie miała sensu...
 I tak umarła kolejna stacja na uczęszczanym szlaku. Choć trzeba przyznać, że ona po likwidacji internatu stacja w środku lasu bez podjeżdżającej komunikacji miejskiej nie miała sensu...I wątek osobisty. Kiedyś roztrzaskałem się na rowerze w jej okolicy. I wówczas pani zawiadowca (?) z tej stacji dokonała pierwszej, podstawowej dezynfekcji ran
 Tak więc ten budynek zawsze wzbudzał mój sentyment...
  Tak więc ten budynek zawsze wzbudzał mój sentyment...- Ewing
- Admin 
- Kontakt:
Ciekawa pocztówka

- Załączniki
- 

- Rynkowo wiadukt (Niestandardowy).jpg (140.61 KiB) Przejrzano 11818 razy

- Ewing
- Admin 
- Kontakt: