Tylko refleksja

Luźne rozmowy. Wszystko o wszystkim.
AERO
brak

Tylko refleksja

Post autor: AERO »

Co jakiś czas trafiam w necie na różne strony dot. historii naszego miasta. Doliczyłem się ich z grubsza ok. 10 . Jest tam sporo zdjęć i dokumentów w tym wyjątkowych , dopiero co wyszperanych z szuflad i starych albumów. Sporo analiz wypowiedzi i porównań. Na "odkrycie " i publikację czeka pewnie masa innych fotografii i dokumentów. Trudno jest ogarnąć i starsze i nowe załączniki w takim rozdrobnieniu.

Gdyby tak można było utworzyć JEDEN WIELKI ALBUM - ZBIÓR- FORUM z podziałem np. na okresy , na zdjęcia , pocztówki , dokumenty i analizy. :?:

To ogrom zespołowej pracy i wysiłku ! Trud nad trudy ale i ogromne korzyści ! To chyba dużo większa moc oddziaływania, dla dobra tego co jeszcze ocalało i dla samych wartości poznawczych.

Pytanie , kto miałby ochotę kiedyś tego dokonać :usta ;)
Awatar użytkownika
Ewing
Admin
Admin
Kontakt:

Re: Tylko refleksja

Post autor: Ewing »

Na forum raczej nie będzie to technicznie do ogarnięcia. Myślę raczej o czymś na zasadzie podsumowania na stronie bsmz.org albo galerii.
Np. przymierzam się do wrzucenia wszystkich porównań Bydziaka i innych osób w jedną całość (zdjęcie pod zdjęciem z krótką informacją co przedstawia (o ile autorzy nie będą mieli nic przeciw).
Wcześniej tylko trzeba pomyśleć o aktualizacji softu na stronie - bo np. galeria w obecnej formie pozostawia wiele do życzenia. Zobaczymy co da się z tym zrobić.
AERO
brak

Post autor: AERO »

...i tak już włożyłeś w to Forum masę czasu , trudu i ... :roll: :1
Awatar użytkownika
bunkier
brak
Kontakt:

Post autor: bunkier »

AERO pisze:...i tak już włożyłeś w to Forum masę czasu , trudu i ... :roll: :1