BYDZIAK 1958 pisze:Jesteśmy tu również po to, żeby się uzupełniać spostrzeżeniami.
Dodam, że jesteśmy tu również po to, żeby snuć różne teorie, hipotezy i co za tym idzie - od czasu do czasu mylić się
BYDZIAK 1958 pisze:Jesteśmy tu również po to, żeby się uzupełniać spostrzeżeniami.
BYDZIAK 1958 pisze:(...)
Wczoraj 'przymierzałem się', zresztą po raz kolejny, do innego zestawu, który nie daje mi spokoju. Było to już trzecie podejście. Przeglądam potem w domu te ujęcia i... wytyczam sobie na nowo 'punkt strzału'. Wczorajsze zdjęcia, które miały być tymi ostatecznymi, znów się okazały zrobionymi 'nie z tego miejsca'... 'Czwarte podejście' będzie przy najbliższej okazji

Fordoniak pisze:Nie przesadzaj, dla mnie już jest dobrze.

BYDZIAK 1958 pisze:^^^ Byłem tam wczoraj między 12 -13. Słońce w tej godzinie jest nad krawędzią dachu i uniemożliwia wykonanie 'normalnego' zdjęcia. W tej porze roku, lepiej tam się wybrać grubo przed 12-stą, popołudniem, albo w dzień bez słońca.
BYDZIAK 1958 pisze:... Szczególnie inną wersją painta, nowszą, ale dla mnie gorszą....
krajan pisze:
Aż strach myśleć...
GrapHite pisze:BYDZIAK 1958 pisze:^^^ Byłem tam wczoraj między 12 -13. Słońce w tej godzinie jest nad krawędzią dachu i uniemożliwia wykonanie 'normalnego' zdjęcia. W tej porze roku, lepiej tam się wybrać grubo przed 12-stą, popołudniem, albo w dzień bez słońca.
Proponuje rano albo zaraz po zachodzie przed zmierzchem.

BYDZIAK 1958 pisze:Mimo wczorajszej, słabej pogody, złapałem cztery widoki, z których zostały jeszcze trzy do wykorzystania. Z założenia miały posłużyć do złożenia zestawów porównawczych. Jednak pewne czynniki sprawiły, że trzeba będzie trochę z nimi pokombinować, by coś z tego wszystkiego wyszło.
.