Ostatnia misja.
Moderator: krajan
Ostatnia misja.
Uważni użytkownicy forum ale zapewne również ci mniej pilni zauważyli w ostatnich dniach nieobecność i dotkliwy brak naszej ulubionej Koleżanki Michaliny, uczestniczki i organizatorki wspaniałych, niezapomnianych zabaw i wypraw, duszy towarzystwa a dla wielu z nas po prostu autorytetu i przyjaciółki.
Poczytuję sobie za wielkie wyróżnienie i zaszczyt możliwość uczestnictwa w Jej ostatniej odbytej drodze.
Dokąd MISIA dotarła podczas tej wyjątkowej "podróży"?
Poczytuję sobie za wielkie wyróżnienie i zaszczyt możliwość uczestnictwa w Jej ostatniej odbytej drodze.
- Załączniki
-
- DSC08269.JPG (109.4 KiB) Przejrzano 5774 razy
Re: Ostatnia misja.
Gdzieś na zapomniany cmentarz.
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ To urządzenie, to odbudowana według starych planów mistrza Leonarda, jego prototypowa rakieta. Gratuluję udanej rekonstrukcji. Gratuluję również odwagi Misi, w pierwszym testowym locie. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli pierwsza Polkę w kosmosie.
Niestety, nie wiem dokąd dotarła. Pewnie niedługo pokarze nam zdjęcia.
rower pisze:(...)
Niestety, nie wiem dokąd dotarła. Pewnie niedługo pokarze nam zdjęcia.
- Załączniki
-
- rakieta.JPG (26.28 KiB) Przejrzano 5714 razy
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Bydziak tylko Ona leci w złym kierunku 
Jeśli rozpatrujemy to wektorowo, to kierunek dobry, tylko zwrot przeciwny 
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
BYDZIAK 1958 pisze: ...Pewnie niedługo pokarze nam zdjęcia.
Nie byłbym tego taki pewien. Nie jest to czarna dziura lecz miejsce (bardziej stan) z którego nic nie dociera choć wielu (dość powszechna ułuda) twierdzi że jest inaczej i że w ogóle jako takie istnieje
Ciekawe, czy Misia testowała również model z drugiego planu zdjęcia?
- BYDZIAK 1958
- brak
wlodi pisze:Ciekawe, czy Misia testowała również model z drugiego planu zdjęcia?
^^^ Pewnie łatwiej by było odpowiedzieć, gdyby przesłała z kosmosu jakąś wiadomość.
Choć właściwie, nawet kierunek jest trudny do odgadnięcia:
Ewing pisze: Ona leci w złym kierunku
salamon pisze:Jeśli rozpatrujemy to wektorowo, to kierunek dobry, tylko zwrot przeciwny
rower pisze: (...)
Nie jest to czarna dziura lecz miejsce (bardziej stan) z którego nic nie dociera
(...)
wlodi pisze:Ciekawe, czy Misia testowała również model z drugiego planu zdjęcia?
Tak, nie było wyboru to kolejny etap. Taka jest rozpowszechniona technologia.
W tym drugim obiekcie z zamykanym wiekiem na pewno jest jej bardziej wygodnie niż na twardych deskach. Pewnie dlatego w ostatnim czasie nie pojawiają się zdjęcia Misi. Czy testując nową technologię nastąpiła mała awaria i wieko się zatrzasnęło
Wtedy nadamy komunikat Huston mamy problem!
Prawidłowej odpowiedzi nie udzielę bo zbyt dużo wiem
Ale w związku z tym wszystkim co widziałem w wątku powyżej chciałbym zapytać, jakie stawki obecnie obowiązują Misię w roamnigu? Bo w takim razie musimy się powstrzymywać przed dzwonieniem i SMSowanie do niej, aby nie narażać koleżanki na koszty.
Zobaczcie, w zasadzie nie zbliżyliśmy się o jotę do prawidłowej odpowiedzi, a ile odpowiedzi w wątku zaraz się pojawia:1 Jednak patrząc na zdjęcie Bydziaka stwierdzam, że kierunek lotu jest zbyt mocno odchylony na północ
Zobaczcie, w zasadzie nie zbliżyliśmy się o jotę do prawidłowej odpowiedzi, a ile odpowiedzi w wątku zaraz się pojawia:1 Jednak patrząc na zdjęcie Bydziaka stwierdzam, że kierunek lotu jest zbyt mocno odchylony na północ
Aby zbliżyć się do tematu odpowiadam: Misia leży w starym prosektorium lub bardziej w jakiejś kaplicy cmentarnej pamiętającej odległe czasy w miejscu ... (nie wiem bo jeszcze tam nie byłem) 
wlodi pisze: ... Misia leży ... w jakiejś kaplicy cmentarnej ...
I wstać nie może
odpowiedź:
Opuszczony (bo jak inaczej) szpital w Gorzowie Wielkopolskim
i zdjęcie dobrze wektorowo ujętej Michaliny lecącej do pie.....
Opuszczony (bo jak inaczej) szpital w Gorzowie Wielkopolskim
i zdjęcie dobrze wektorowo ujętej Michaliny lecącej do pie.....
- Załączniki
-
- rakieta.JPG (30.8 KiB) Przejrzano 5519 razy
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ Ponoć wprowadziła w nim nowy ład, ustanawiając swoje słuszne, nowe porządki. Jest tam teraz bardzo przyjaźnie. Chwała jej za wykonaną misję. Wracając, tuż przed ziemią, opuściła swój wehikuł i na osobistym małym spadochronie, wylądowała w upatrzonym, dyskretnym miejscu. Ale i tak była zauważona, a wieść o jej powrocie ogłosił, zapewne świadek wydarzenia. 

- Załączniki
-
- powrót.JPG (77.97 KiB) Przejrzano 5441 razy
BYDZIAK 1958 pisze:...ustanawiając swoje słuszne, nowe porządki. Jest tam teraz bardzo przyjaźnie...
Rozmarzyłem się...
Jeśli jest takie miejsce, to też tam bardzo chcę
Oczami wyobraźni widzę to tak:
- Załączniki
-
- DS1510900.JPG (112.27 KiB) Przejrzano 5418 razy
Ojej Misia smołę wylała i kocioł rozdupcyła
. To się musiał Lucek zdenerwować.
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Nie wylała tylko zjadła jak czekoladę
Teraz zajmie miejsce Lucka i wszystkim nam da popalić
Ewing pisze:Nie wylała tylko zjadła jak czekoladę![]()
Nie da, nie da! Misia jest przeciwniczką palenia
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
BYDZIAK 1958 pisze:^^^ ...Chwała ... jej ... ogłosił ... świadek ...
Teraz Misia ma Aurę i robi to co najbardziej lubi...
- Załączniki
-
- DSC08659.JPG (73.66 KiB) Przejrzano 5301 razy