Marszałkowska
Moderator: krajan
- BYDZIAK 1958
- brak
Marszałkowska
...czyli Marszałka Focha. Tak jakoś się porobiło, że 'coś tu nie gra'. Dla jednych trzy, dla innych cztery spore szczegóły, są nie takie, jak powinny wyglądać w rzeczywistości. 
- Załączniki
-
- Marszałkowska.JPG (67.06 KiB) Przejrzano 4079 razy
Re: Marszałkowska
Dla mnie nie gra cały pierwszy plan. Brak odwachu, brak baru z dachem w kształcie statku (pyszny barszczyk tam serwowali), brak fontanny.
A na drugim planie nie widzę Kuriera
A na drugim planie nie widzę Kuriera
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ Też pamiętam ten niesamowity smak barszczyka. 
Ale zdjęcie jest współczesne, (sprzed roku) i niemal wszystko się na nim zgadza. Dodam, że być może coś się zmieniło w obecnym wyglądzie tego miejsca, w związku z budową hotelu za budynkami... Ale nie o to chodzi.
Ale zdjęcie jest współczesne, (sprzed roku) i niemal wszystko się na nim zgadza. Dodam, że być może coś się zmieniło w obecnym wyglądzie tego miejsca, w związku z budową hotelu za budynkami... Ale nie o to chodzi.
mamy tylko jeden taki tramwaj 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- BYDZIAK 1958
- brak
Wypada coś podpowiedzieć...
" Jedne 'cosie' urosły, drugie 'cosie' zmalały, inne 'cosie' się pozmieniały..."
" Jedne 'cosie' urosły, drugie 'cosie' zmalały, inne 'cosie' się pozmieniały..."
Parking się powiększył.
Parking jest ok. Na pewno w kamienicy naprzeciwko Karmelickiej jest jedno piętro extra a w kamienicy skrajnie po lewej stronie brakuje chyba strychu (tam chyba są jeszcze takie małe okienka)
- BYDZIAK 1958
- brak
Dobre oko masz Macieju.
Do były dwie 'nie grające' rzeczy. Została jeszcze jedna, która właściwie jest dwoma...
Do były dwie 'nie grające' rzeczy. Została jeszcze jedna, która właściwie jest dwoma...
- Maciej Kulesza
- brak
Dobra zagadka. Nic nie widzę 
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^
Brawo
Jeden tramwaj, który przez to 'skrócenie', stał się 'dwoma'. Ten 'drugi', który 'jedzie' w kierunku mostów, jest faktycznie tyłem, (nieco przerobionym), tego, który się 'skurczył'.
Po wpisie GrapHita, przez jakiś czas nie wiedziałem jak to ugryźć i podpowiadać.
Poniżej istotny fragment oryginału.
Przerobione zdjęcie

Brawo
BYDZIAK 1958 pisze: Została jeszcze jedna, która właściwie jest dwoma...
Jeden tramwaj, który przez to 'skrócenie', stał się 'dwoma'. Ten 'drugi', który 'jedzie' w kierunku mostów, jest faktycznie tyłem, (nieco przerobionym), tego, który się 'skurczył'.
Po wpisie GrapHita, przez jakiś czas nie wiedziałem jak to ugryźć i podpowiadać.
Poniżej istotny fragment oryginału.
Przerobione zdjęcie
Ostatnio zmieniony czwartek, 17 kwie 2014, 18:43 przez Ewing, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: pozwoliłem sobie wstawić przerobioną fotkę, żeby łatwiej było porównać. Jednocześnie proponuję na tych przerabianych fotkach wstawić podpis informujący o tym, że jest to manipulacja. Za kilka lat mogą krążyć w sieci jako oryginalne fotki :)
Powód: pozwoliłem sobie wstawić przerobioną fotkę, żeby łatwiej było porównać. Jednocześnie proponuję na tych przerabianych fotkach wstawić podpis informujący o tym, że jest to manipulacja. Za kilka lat mogą krążyć w sieci jako oryginalne fotki :)