Podziękujmy w końcu konserwatorowi
Podziękujmy w końcu konserwatorowi
Po tym projekcie widać że konserwator to nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim miejscu.
Totalne bezguście: http://zyciebydgoszczy.pl/201311031133/ ... -mlynskiej
Totalne bezguście: http://zyciebydgoszczy.pl/201311031133/ ... -mlynskiej
Re: Podziękujmy w końcu konserwatorowi
Może niech wypowie się jakis projektant czy taki projekt jest "na topie".
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Współgra z mariną.
Projektant powie - cud, miód, malina
Z mariną może i współgra ale jak marina współgra z młynami Rothera - mistrzostwo
Taka zabudowa na 20-30 lat, coś jak Kaskada za PRLu.
Z mariną może i współgra ale jak marina współgra z młynami Rothera - mistrzostwo
Taka zabudowa na 20-30 lat, coś jak Kaskada za PRLu.
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
o k...
To już kaskada była ładniejsza...
To już kaskada była ładniejsza...
zaczyna mi się podobać nasz Dworzec Główny
Ile zarobił projektant na markowaniu produktu ? czy społeczeństwo zostało o tym poinformowane to reklama (prawie, że) podprogowa która jest niedozwolona w Polsce.
Chodzi o te dwa samochody stojące obok budynku
Ile zarobił projektant na markowaniu produktu ? czy społeczeństwo zostało o tym poinformowane to reklama (prawie, że) podprogowa która jest niedozwolona w Polsce.
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
A to cudo z tektury falistej, czy z wikliny?
Moim zdaniem wygląda jak szałas bezdomnych, ale te dwie alfy obok trochę mnie mylą
Moim zdaniem wygląda jak szałas bezdomnych, ale te dwie alfy obok trochę mnie mylą
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
- BYDZIAK 1958
- brak
kita pisze:(...)
...reklama podprogowa która jest niedozwolona w Polsce.
Popatrzyłem na wizkę i pomyślałem że to jakieś ekologiczne dzieło z... bambusa.