Fontanna przy MWiK na Toruńskiej
Moderator: krajan
Fontanna przy MWiK na Toruńskiej
Zagadka z tych łatwiejszych.Ta fontanna jest w Bydgoszczy od jakiegoś czasu, zawsze gdy ją mijałem nie miałem aparatu
Dzisiaj zabrałem
Gdzie się znajduje 
- Załączniki
-
- Fon.jpg (192.53 KiB) Przejrzano 3190 razy
- BYDZIAK 1958
- brak
Re: Fontanna
Nie wiem czy mi się wydaje, ale czy to może na skwerku koło NOTu?
Niestety nie.
A to nie na toruńskiej, niedaleko Tesco, przy parkingu wodociągów i kanalizacji miejskiej?
przejeżdżam koło tego miejsca w każdy dzień roboczy 
Bunkerites of Poland
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Powyższy post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Złośliwość jest podstawą wszelkiej przyjaźni. Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą
Green pisze:A to nie na toruńskiej, niedaleko Tesco, przy parkingu wodociągów i kanalizacji miejskiej?
Zgadza się
- Załączniki
-
- Fon1.jpg (218.52 KiB) Przejrzano 3141 razy
Mi się podoba, taka skromna, klasyczna.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
Fontannę powoli szykują do zimy.
- Załączniki
-
- Fonta.jpg (253.57 KiB) Przejrzano 3049 razy