Budowa cmentarza w Fordonie przy "Wiatraku"
-
szkieletor999
- brak
Re: Budowa cmentarza w Fordonie przy "Wiatraku"
Właśnie sęk w tym że miasto nie wyda zgody na cmentarz bo sami by chcieli zarządzać cmentarzem ale wtedy stawka za m2 mojej działki będzie wygórowana ,ale będę próbował sam otworzyć taki interes jako zakład pogrzebowy i byłbym zarządzą cmentarza np. cmentarz ewangelicki.
Jest tyle miejsca w fORDONIE a wy się uczepiliście mojej ziemi , dostałem darowiznę i muszę tego pilnować ,więc czas zmienić miejsce wypoczynku gdzieś obok proponuje .
Jest tyle miejsca w fORDONIE a wy się uczepiliście mojej ziemi , dostałem darowiznę i muszę tego pilnować ,więc czas zmienić miejsce wypoczynku gdzieś obok proponuje .
szkieletor999 pisze:Właśnie sęk w tym że miasto nie wyda zgody na cmentarz bo sami by chcieli zarządzać cmentarzem ale wtedy stawka za m2 mojej działki będzie wygórowana ,ale będę próbował sam otworzyć taki interes jako zakład pogrzebowy i byłbym zarządzą cmentarza np. cmentarz ewangelicki.
zrób z tego płatne miejsce wypoczynku. Fajnie by było wyjść z bloku i spędzić troszkę czasu w fajnie przygotowanym do tego miejscu. Naprawdę nie masz pomysłu?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
szkieletor999 pisze:Jest tyle miejsca w fORDONIE a wy się uczepiliście mojej ziemi
Uczepiłem się, bo dużą część mojego życia mieszkam właśnie pod tą górką i chodzę tam na spacery, jeżdżę rowerem, gram w piłkę, puszczam latawce, wyjadam poziomki z Twojej ziemi i co jeszcze tylko przyjdzie mi do głowy
-
szkieletor999
- brak
Jeżeli nic nie wyjdzie z cmentarza będę zmuszać miasto do wykupu mojej posiadłości a wy byście mogli mi pomóc w waszym interesie to jest przecież ,tj : pisać do miasta że nie możecie w spokoju spacerować bo właściciel dolinki przylesia nie pozwala na wchodzenia na jego teren .
Uważaj bo miasto kupi działkę bo się przy tym upierasz 

-
szkieletor999
- brak
Najlepiej napiszę do miasta o pozwolenie na cmentarz katolicko-ewangelicki a jak odpiszę negatywnie to napiszę o wykup mojej własności .
- Załączniki
-
- Rozne zdjecia2467.jpg (115.98 KiB) Przejrzano 5227 razy
Gościu zdecyduj się bo ty jak chorągiewka na wietrze tylko głównie wieje na cmentarz. Jak dla mnie to ty tam możesz zrobić cmentarz ale sam dla siebie i to już teraz bo ten twój wątek robi się już nudny.
-
szkieletor999
- brak
Wymyśliłem na początku żeby postawić cmentarz ,ale są problemy . Przysłali właśnie z sanepidu .
- Załączniki
-
- Rozne zdjecia2470.jpg (170.29 KiB) Przejrzano 5135 razy
- BYDZIAK 1958
- brak
^^^ No i dotrwaliśmy do końca tego przydługawego tematu. Nareszcie.
Jeszcze chwila ...
Szkieletor999
Czyniąc sobie zaprawę kondycyjną w pobliżu Twojego terenu zauważyłem , że kwitnie tam życie towarzyskie ( czy kulturalne , tego nie wiem) .
Drewniany stolik i ławeczki ....tego tam wcześniej nie było .
Nawet mi się to podoba .
Szkieletor999
Czyniąc sobie zaprawę kondycyjną w pobliżu Twojego terenu zauważyłem , że kwitnie tam życie towarzyskie ( czy kulturalne , tego nie wiem) .
Drewniany stolik i ławeczki ....tego tam wcześniej nie było .
Nawet mi się to podoba .
-
szkieletor999
- brak
Widziałem cię kolego jak biegałeś .Stolik mi się też podoba , często tam robię grilla i niedługo będę chodził na poziomki .
Szkoda że cmentarz mi nie wyszedł ale próbowałem .
Szkoda że cmentarz mi nie wyszedł ale próbowałem .
- Załączniki
-
- Rozne zdjecia2437.jpg (109.37 KiB) Przejrzano 5048 razy
-
szkieletor999
- brak
Proszę zamknąć temat
-
szkieletor999
- brak
Muszę podzielić działkę na 8 części żeby szybciej sprzedać inwestorom .
Hej szkieletor999 widziałem , ze już do pracy się wziołeś "drogę" zrobiłeś i camping bude postawiłeś. Będziesz tam mieszkał?chyba na zimę ją zabierzesz , nie boisz się , ze ci zniszczą.
Podział terenu na działki słaby pomysł, ktoś kto kupi to pole będzie miał linie wysokiego napięcia nad głową , a i pobudować się też nie można...ale to twoja ziemia masz do tegoprawo.
Podział terenu na działki słaby pomysł, ktoś kto kupi to pole będzie miał linie wysokiego napięcia nad głową , a i pobudować się też nie można...ale to twoja ziemia masz do tegoprawo.
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Właśnie chciałem napisać o tym campingu 
Dobrze widziałem, że robisz tam też ogrodzenie?
Dobrze widziałem, że robisz tam też ogrodzenie?
szkieletor999 pisał
"Jeżeli nic nie wyjdzie z cmentarza będę zmuszać miasto do wykupu mojej posiadłości a wy byście mogli mi pomóc w waszym interesie to jest przecież ,tj : pisać do miasta że nie możecie w spokoju spacerować bo właściciel dolinki przylesia nie pozwala na wchodzenia na jego teren .'
Pamiętam akcję z zeszłego roku jak goście chodzili i straszyli spacerujących że właściciel ogrodzi teren i nie będzie można chodzić tamtędy . Zbierali wtedy podpisy pod petycją do władz miasta , żeby miasto wykupiło tereny. To było pewnie 1 podejście szkieletora , a teraz możemy obserwować drugie.
Myślę , że zebranie nawet 10000 podpisów pod petycją nic nie zmieni , źle kombinujesz, o ile dobrze pamiętam nie mogli już sprzedać pasa ziemi od ścieżki w stronę domków bo nikt nie chciał budować się w poblizu linii energetycznej.
"Jeżeli nic nie wyjdzie z cmentarza będę zmuszać miasto do wykupu mojej posiadłości a wy byście mogli mi pomóc w waszym interesie to jest przecież ,tj : pisać do miasta że nie możecie w spokoju spacerować bo właściciel dolinki przylesia nie pozwala na wchodzenia na jego teren .'
Pamiętam akcję z zeszłego roku jak goście chodzili i straszyli spacerujących że właściciel ogrodzi teren i nie będzie można chodzić tamtędy . Zbierali wtedy podpisy pod petycją do władz miasta , żeby miasto wykupiło tereny. To było pewnie 1 podejście szkieletora , a teraz możemy obserwować drugie.
Myślę , że zebranie nawet 10000 podpisów pod petycją nic nie zmieni , źle kombinujesz, o ile dobrze pamiętam nie mogli już sprzedać pasa ziemi od ścieżki w stronę domków bo nikt nie chciał budować się w poblizu linii energetycznej.
-
szkieletor999
- brak
Dawno tu nie zaglądałem ale działka będzie ogrodzona i niestety wejścia na teren prywatny nie będzie ,miasto musi wam dać inne górki do spacerowania . Przyczepa Campingowa jest monitorowana ,będą tabliczki ostrzegawcze . TEREN PRYWATNY i UWAGA MONITORING ! .
-
szkieletor999
- brak
Szukam inwestora na wykup mojej działki na " RANCZO PRZYLESIE " a do tego czasu jak nikt nie wykupi tej działki to będzie tak:
- Załączniki
-
- 12203_344.jpg (102.08 KiB) Przejrzano 4336 razy
-
- mm.jpg (32.96 KiB) Przejrzano 4336 razy
Najlepiej zrób tam pole minowe 
I jeszcze ostry pies musi być