Marsz szlakiem odwrotu rotmistrza Roggemanna - 19.01.2013
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Re: Marsz szlakiem odwrotu rotmistrza Roggemanna - 19.01.201
Wg mnie Pan Marek powinien dać na forum cały tekst, ponieważ druga część artykułu jest już płatna, a nam jako uczestnikom rajdu należy się chyba wiedza, co tam jest napisane...
Teraz to mi się głupio zrobiło...
...bo muszę napisać w czasie przeszłym. Mam nadzieję, że gazety z ostatniego piątku jeszcze nie wywaliłem chociaż... Myślałem, że ktoś zarchiwizował, więc z miłą chęcią przeczytałem relację i... walnąłem do papieru poprzednie wydania
A swoją drogą nie macie wrażenia, że jak kiedyś rodzina Roggemanna (jeśli takową wciąż posiada) wpadnie na pomysł, aby poszukać czy u wuju, stryju czy pradziadku jest coś w necie napisane i jak tą drogą trafi na to forum i na pomorkę to nie znając języka dojdzie do wniosku, że w Polsce on jest jakimś "bohaterem"?
Ewing pisze:
Ma ktoś może ten i kolejne dwa artykuły w wersji papierowej, czy tylko było wydanie internetowe?
...bo muszę napisać w czasie przeszłym. Mam nadzieję, że gazety z ostatniego piątku jeszcze nie wywaliłem chociaż... Myślałem, że ktoś zarchiwizował, więc z miłą chęcią przeczytałem relację i... walnąłem do papieru poprzednie wydania
A swoją drogą nie macie wrażenia, że jak kiedyś rodzina Roggemanna (jeśli takową wciąż posiada) wpadnie na pomysł, aby poszukać czy u wuju, stryju czy pradziadku jest coś w necie napisane i jak tą drogą trafi na to forum i na pomorkę to nie znając języka dojdzie do wniosku, że w Polsce on jest jakimś "bohaterem"?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 11 lut 2013, 10:52 przez krajan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
A dałbyś radę to zeskanować jeszcze raz tak aby na dole był cały tekst? Chciałbym wrzucić to na naszą stronę aby nie zniknęło 
krajan pisze::mrgreen:
http://i695.photobucket.com/albums/vv31 ... 608619.jpg
Edycja:
Teraz powinno być ok.
Widzę że pojawiła się trzecia część marszu.
- Misia
- Moderator

- Kontakt:
Hehe, gógiel coraz bardziej mnie zaskakuje.
Kolejny przykład jak przerobił zdjęcia z rajdu:

Najlepszy jest Jarek lejący herbatkę
Kolejny przykład jak przerobił zdjęcia z rajdu:

Najlepszy jest Jarek lejący herbatkę
Dobre
Stoicki spokój Jarka wynika z zawartości "prądu" w herbacie
Stoicki spokój Jarka wynika z zawartości "prądu" w herbacie
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON