Misia pisze:Przed chwilą na forum było 34 gości. Myślicie, że wszyscy chętni na rajd?
się przekonamy, mamy już wprawę ogarniać ekipy liczące nawet 120 osób, a także podobną liczbę rowerzystów
Misia pisze:Przed chwilą na forum było 34 gości. Myślicie, że wszyscy chętni na rajd?

Misia pisze:Jak pierwsi będą dochodzić do Bydzi to ogonek będzie w Łażynie

GrapHite pisze:się przekonamy, mamy już wprawę ogarniać ekipy liczące nawet 120 osób, a także podobną liczbę rowerzystówdamy radę wspólnymi siłami zajdziemy do Bydgoszczy
Ewing pisze:W sumie tak, dobrze będzie rozprostować kości przed dłuższą wyprawą
A da się przebić od strony Brdy (budowa mostu), czy trzeba iść do Jagiellońskiej?
Ewing pisze:Ktoś wie jak z Glinek dojechać teraz do dworca PKS? Podobno tramwaje nie kursują teraz Jagiellońską ...

sabarina pisze: dziennie robię po 10km by stawy rozruszać, bo po ostatnim nie mogłem chodzić przez dwa dni....
Ewing pisze:sabarina pisze: dziennie robię po 10km by stawy rozruszać, bo po ostatnim nie mogłem chodzić przez dwa dni....
Ty mnie nie strasz, bo jeszcze zrezygnuję w ostatniej chwiliCały czas zastanawiam się czy dam radę tyle kilosów zrobić w dodatku w taką pogodę. Choć raz przeszliśmy z Jarkiem Przedmoście Bydgoskie ze śniegiem po kolana w niektórych miejscach

Ewing pisze: Choć raz przeszliśmy z Jarkiem Przedmoście Bydgoskie ze śniegiem po kolana w niektórych miejscach
sabarina pisze:Ciepło się ubrać, termosy, prowiant i czekolada w kieszeń..

GrapHite pisze:... lecz na drugi dzień nie jeden troszkę pocierpi

sabarina pisze:dasz radę! będzie presja grupy i motywacja
kita pisze:dla chętnych POLECAM spacerek do Nowej Wsi Wielkiej wymarsz trzeba zaplanować na 5:10 z okolic lotniska