Pytanie 2 . PILNE !
Pytanie 2 . PILNE !
Od wczoraj nie mogę wklejać fotek na wątku foto zagadki. Wyświetla mi się czerwony tekst ;
" Przekroczono max.przestrzeń na dysku, zajmowaną przez załączniki "
Co to oznacza ?
Czy problem leży po mojej stronie ?
Jak temu zaradzić ?
Co to oznacza ?
Jak temu zaradzić ?
Re: Pytanie 2 . PILNE !
albo za trudne 
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
AERO pisze:Od wczoraj nie mogę wklejać fotek na wątku foto zagadki. Wyświetla mi się czerwony tekst ;
Co to oznacza ?
Jak temu zaradzić ?
Proawdopodobnie jest serwer zapchany duża ilością zdjęć i stąd ten komunikat. Jak będzie ok dam znać.
No tak. Wszystko przeze mnie.

- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Spokojnie, mi się to też wyświetla. Z tego co kojarzę każdy użytkownik ma określoną liczbę miejsca na dysku, my niestety ją przekroczyliśmy. Pozostaje w tej chwili wstawianie fotek z innych serwerów. Kasować zdjęć dla zwolnienia miejsca nie polecam ponieważ znikną z postów i tym samym ich treść straci sens.
Re: Wiadomość
No SUPER !!!
Mam zablokowane również inne wątki.
Skoro mam określoną ilość miejsca na dysku jak sugeruje Ewing, to może wyjściem jest ponowne zarejestrowanie się, pod innym nick-iem ?
Na dodatek mój komp informuje mnie ,że nie mam już miejsca na dysku.
Mam zablokowane również inne wątki.
Skoro mam określoną ilość miejsca na dysku jak sugeruje Ewing, to może wyjściem jest ponowne zarejestrowanie się, pod innym nick-iem ?
Na dodatek mój komp informuje mnie ,że nie mam już miejsca na dysku.
Nie Ty, jeden. Chciałem dodać fotkę p. Teatralnego, z torem dla wozów oczekujących.....ale się nie udało 
Zdjęcia zajmują 300MB na serwerze i taki był ustawiony limit. Dlatego nie można było dodawać zdjęc. Zwiększyłem limit i teraz powinno być już OK.
- BYDZIAK 1958
- brak
Czy na tym forum też można bezpośrednio wstawiać filmiki z YT, tak jak np na ssc?