"Nowe fakty" o D.A.G.
"Nowe fakty" o D.A.G.
Totalny bełkot o D.A.G.:
https://www.youtube.com/watch?v=8WDDUQLXgrU#t=19
Padłem jak gość zaczął się podniecać chłodnią kominową z czasów PRLu wybudowaną dla potrzeb Syntezy Z.Ch. Zachem.
https://www.youtube.com/watch?v=8WDDUQLXgrU#t=19
Padłem jak gość zaczął się podniecać chłodnią kominową z czasów PRLu wybudowaną dla potrzeb Syntezy Z.Ch. Zachem.
Re: "Nowe fakty" o D.A.G.
Zajrzałem, a gdy po niecałych 3 min. usłyszałem, że początki zakładu to rok 1860, to mi się odechciało dalej oglądać. Może zajrzę, gdy ochłonę.
Widziałem. Więcej takich "specjalistów" i faktycznie znajdą tunel do Berlina.
"Wypadek to dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy" - Kubuś Puchatek
Jak to Jarek juz powiedział: boli mnie głowa od klepania się po czole podczas oglądania tego materiału.
Obala teorię, które Jarek, Robert (nawet nasze muzea) od lat nam wpajają. Przyjeżdża taki z południa i gada takie głupoty, że się rzygać chce, dosłownie.
Obala teorię, które Jarek, Robert (nawet nasze muzea) od lat nam wpajają. Przyjeżdża taki z południa i gada takie głupoty, że się rzygać chce, dosłownie.
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
W każdym materiale filmowym tego gościa są brednie historyczne

bunkier pisze:W każdym materiale filmowym tego gościa są brednie historyczne![]()
Opowiada brednie nawet nt. rozpalania ogniska
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gOh78RQfesc
-
Robert Grochowski
- brak
Jestem w szoku. Wiedziałem, że gość ma kłopoty z głową, ale to, co zobaczyłem w filmie na temat ogniska to już mistrzostwo świata.
,,Powiedziałem im również, aby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są nam potrzebne" - Kurt Vonnegut, Rzeźnia numer pięć
Od dzisiaj do lasu chodzę z tajemniczą kostka i starym tapczanem. Bendem prawdziwym sur wiwal menem 
Z harcerskim pozdrowieniem
SALAMON
SALAMON
Bagnet do Kałasznikowa, to przedmiot służący do rozpalania ogniska
Zaraz spróbuję to zrobić.....
Filmu o D.A.G nie będę oglądał na trzeźwo. Nie dam rady.
Filmu o D.A.G nie będę oglądał na trzeźwo. Nie dam rady.
-
Robert Grochowski
- brak
Nie no, stary tapczan to absolutna podstawa. Na szczęście jakbym zapomniał swojego, to w każdym miejscu w lesie znajdę coś podobnego
,,Powiedziałem im również, aby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są nam potrzebne" - Kurt Vonnegut, Rzeźnia numer pięć
- Ewing
- Admin

- Kontakt:
Ja pierdziu - survival na całego - to tak jakbym z zapalniczką poszedł do lasu
Do tego kanister z benzyną i na jedno by wyszło
Do tego kanister z benzyną i na jedno by wyszło
Ten film „instruktażowy” jakiś czas temu zniknął z YT gdyż pan Kwiecień zaczaił że coś w nim nie gra
Na szczęście ktoś go zgrał i wrzucił ponownie
Na survivalowych forach nieźle kolesia(Kwietnia) objechali. A wyśmiewano się z niego m.in. tak:
„Debeściak. Zwykle gdy udaję się do lasu zabieram ze sobą ze trzy meczety, kilka granatów i kieszonkowy ładunek atomowy. Nigdy, ale to przenigdy nie zabieram ze sobą zapalniczki i zapałek. Szczególnie gdy w lesie zamierzam spędzić kilka nocek. Najczęściej też w podorędziu posiadam zużytą kanapę po teściowej”.
Na survivalowych forach nieźle kolesia(Kwietnia) objechali. A wyśmiewano się z niego m.in. tak:„Debeściak. Zwykle gdy udaję się do lasu zabieram ze sobą ze trzy meczety, kilka granatów i kieszonkowy ładunek atomowy. Nigdy, ale to przenigdy nie zabieram ze sobą zapalniczki i zapałek. Szczególnie gdy w lesie zamierzam spędzić kilka nocek. Najczęściej też w podorędziu posiadam zużytą kanapę po teściowej”.
może nowy dział - żenująca rozrywka albo "skecze męczące" ale dostępny po godz. 22-giej i powyżej 21-ego roku życia
Już niedługo redaktor Zbigniew Maj przedstawi najciekawsze odkrycia związane z D.A.G. Wiele informacji po raz pierwszy ujrzy światło dzienne, wszelkie tajemnice zostaną ujawnione.
Już wkrótce zobaczycie jak rozpalić ognisko, mając zapałki, zapalniczkę i krzesiwo. To będzie niesamowite wydarzenie.
Kto chce wziąć udział w parodii, zapraszam
Już wkrótce zobaczycie jak rozpalić ognisko, mając zapałki, zapalniczkę i krzesiwo. To będzie niesamowite wydarzenie.
Kto chce wziąć udział w parodii, zapraszam
- paschendaele
- brak
żyję... 
rozwaliliście mnie tym filmikiem o rozpalaniu ognia
już nie wiem co mam myśleć o tym
czuję się taka... uber pro nie wiadomo co..
bo rozpaliłam ognisko na całą noc po solidnej ulewie przy użyciu: 2 zapałek, 3 kartek papieru, świeżych gałązek jakiegoś iglaka (nie wiem co to było za drzewko - dali do spalenia) i do tego miałam 3 kłody mokrego drewna - niestety ale nie zostawili siekiery
nie dość, że udało się rozpalić ognisko to jeszcze udało się upiec kiełbaski (pomijam jedną spaloną)
tyle czasu żyć w błędzie
bo rozpaliłam ognisko na całą noc po solidnej ulewie przy użyciu: 2 zapałek, 3 kartek papieru, świeżych gałązek jakiegoś iglaka (nie wiem co to było za drzewko - dali do spalenia) i do tego miałam 3 kłody mokrego drewna - niestety ale nie zostawili siekiery
nie dość, że udało się rozpalić ognisko to jeszcze udało się upiec kiełbaski (pomijam jedną spaloną)
tyle czasu żyć w błędzie
paschendaele pisze:żyję...
tyle czasu żyć w błędzie
Chcesz powiedzieć że udało się bez tapczanu?
"Czekając na idealny moment, możesz nigdy nie rozpocząć dzieła. Zaczynaj już! Zaczynaj tam, gdzie jesteś i jako ten, kim jesteś" - H. Jackson Brown
- paschendaele
- brak
GrapHite pisze:paschendaele pisze:żyję...
tyle czasu żyć w błędzie
Chcesz powiedzieć że udało się bez tapczanu?
na tapczanie to ja spałam.. stąd nie poszedł na rozpałkę
Koleś znów odwiedził Bydgoszcz i D.A.G. gdzie opowiada o tajemniczych skrzyniach
no i oczywiście o potężnych podziemnych halach
Co ciekawe, to nie wie nic i nie mówi o obozach. Co roku są wycieczki w tym temacie ale widać, że dla niego prawdą jest tylko to co ona sam mówi (wymyśla).
Co ciekawe, to nie wie nic i nie mówi o obozach. Co roku są wycieczki w tym temacie ale widać, że dla niego prawdą jest tylko to co ona sam mówi (wymyśla).
Co jakiś czas otrzymuję prośby o weryfikację informacji o których bredzi ten koleś:
https://www.youtube.com/watch?v=pOpa39OcMrg
Już nie mam siły
jelita to mi powykręcało na wszystkie strony
„…jesteśmy w części nieznanej dagu…”
Laborka D.A.G. Bromberg jest znana od dawna
Po wojnie Wydział Specjalny „Ś”
„…budynki są połączone systemem kanałów technologicznych, czyli są podziemia…”
– ręce opadają, co za bełkot.
Co filmik, to same „kwietniuszki”
A o oznaczeniach na betonowych bloczkach pisałem tutaj:
http://www.forum.bsmz.org/viewtopic.php?f=34&t=8687
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że ludzie łykają "prawdę" i powielają dalej jako wiarygodne informacje o D.A.G. Fabrik Bromberg.
https://www.youtube.com/watch?v=pOpa39OcMrg
Już nie mam siły
„…jesteśmy w części nieznanej dagu…”
„…budynki są połączone systemem kanałów technologicznych, czyli są podziemia…”
Co filmik, to same „kwietniuszki”
A o oznaczeniach na betonowych bloczkach pisałem tutaj:
http://www.forum.bsmz.org/viewtopic.php?f=34&t=8687
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że ludzie łykają "prawdę" i powielają dalej jako wiarygodne informacje o D.A.G. Fabrik Bromberg.